Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Black Friday 2021: hier moet je op letten

  • Home
  • blog
Black Friday 2021

Kun jij ook niet wachten tot Black Friday 2021? Officieel valt Black Friday dit jaar op 26 november, maar veel winkels beginnen al eerder met het kortingsfestijn. Bovendien werken sommige retailers zelfs met een ware Black Friday Week. Er zijn zoveel goede aanbiedingen, maar je kunt helaas niet alles kopen. Wij zetten een aantal handige tips voor je op een rij om het shoppen een stuk makkelijker te maken; een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

Maak van tevoren een wish-list

Is je wasmachine bijna op zijn einde? Of kan je wel wat nieuwe sportkleren gebruiken? Aangezien er op Black Friday een heleboel goede aanbiedingen zijn, ben je al snel geneigd om dingen te kopen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Om dit te voorkomen, maak je van tevoren een wish-list. Deze wensenlijst hoeft niet per se heel specifiek te zijn, maar dit kan wel enorm helpen. Concentreer je niet op winkels, maar maak een lijst met producten. Vervolgens ga je op zoek naar de goedkoopste aanbieder. 

Maak een account aan en vul alvast je winkelmandje

De meeste Black Friday deals verschijnen dit jaar pas op 26 november, maar we adviseren om voorhand accounts aan te maken op verschillende websites. Zo kun je sneller je aankoop voltooien, omdat je adres en andere gegevens al zijn opgeslagen op de website. Bovendien kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van grote aanbieders zoals Bol.com en Amazon. Deze retailers delen voor het kortingsfestijn begint vaak hun aanbiedingen in de mail. En misschien is er wel kans op early access!

Stel een budget op en houd je er ook echt aan

Deze tips ligt misschien een beetje voor de hand, maar het is toch echt heel belangrijk: stel een budget op. Er zijn nu eenmaal heel veel kortingen tijdens Black Friday 2021 en op deze manier houd je de controle in eigen hand. Ben je van plan om grote aankopen te doen, zoals een tv of laptop kopen? Zet dan alvast wat geld opzij. 
Kun je niet wachten op Black Friday? Of heb je dringend nieuwe schoenen nodig? Neem een kijkje op SuperSales en ontdek de beste aanbiedingen van dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *