Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Cadeaus voor Hem

Cadeaus voor Hem

Voor sommige mensen is het een terugkerende uitdaging. Cadeautjes vinden voor vriendinnen, (schoon)moeders en oma’s is geen enkel probleem. Inspiratie genoeg. Maar wanneer het gaat om cadeautjes voor Hem, blijkt het soms toch wat lastiger.

Iets geven waar Hij blij van wordt

Wanneer we een cadeautje geven doen we dat meestal niet alleen omdat ‘het zo hoort’. Wanneer we iets geven hopen we een ander daar vooral blij mee te maken. Door iets te geven waarvan we verwachten dat de ander er oprecht blij mee zal zijn, is het geven van een cadeau vaak minsten zo leuk als het krijgen ervan.

Wat vindt hij leuk?

Het kiezen van een geschikt cadeau voor hem wordt een stuk eenvoudiger wanneer je iemands interesses kent. Iemand die graag kookt kun je bijvoorbeeld blij maken met een leuk kookboek. Wanneer je weet dat iemand erg van films houdt kan een dvd of een bioscoopbon een leuk idee zijn. Of iets lekkers, voor bij de film.

Streekproducten

Ken je iemand nog niet zo goed? Of weet je dat iemand wel blij wordt van lekker eten of bijzondere drankjes? Streekproducten vallen vrijwel altijd goed in de smaak. In veel winkels met streekproducten is het mogelijk om zelf een mandje met diverse producten uit de regio samen te stellen. Dit kunnen producten zijn zoals marmelade maar ook bijvoorbeeld streekbieren of in de regio geproduceerde gedroogde worst. Omdat je de mandjes zelf samen kunt stellen zijn ze geschikt voor ieder budget.

Lekkere drank

Houdt hij wel van een lekker drankje? Neem dan eens een kijkje bij de slijter. Laat je eventueel adviseren. Drinkt iemand geen alcohol? Denk dan bijvoorbeeld aan ambachtelijk gemaakte sappen.

Als iemand alles al heeft

Een cadeau hoeft niet altijd een ‘ding’ te zijn. Soms hebben mensen alles wat ze nodig hebben al en krijgen ze liever niet meer spullen. Een kijkje in de boekhandel leert al snel dat veel mensen interesse hebben in ‘consuminderen’ en ‘downsizen’ en de behoefte aan het hebben van minder spullen groot is.

Een dagje weg

Is dit het geval? Geef dan iets wat op gaat, zoals bovengenoemde streekproducten. Of neem iemand een dagje mee uit voor een fijne dag samen. Een etentje op jouw kosten in jullie favoriete restaurant kan ook een cadeau zijn. Wil je wel graag iets tastbaars geven? Maak dan een leuke cadeaubon waarop je jouw cadeau hebt beschreven of misschien wel keuze geeft uit diverse activiteiten.

Vraag om een lijstje

Lukt het je ook na deze tips echt niet om iets te bedenken? Er is niets mis met het vragen om een lijstje. Het maken van een lijstje kan tegenwoordig ook heel eenvoudig digitaal. Op het lijstje kunnen gevers producten afkruisen zonder dat de ontvanger dat te zien krijgt. Zo blijft het een verrassing voor de ontvanger wat hij gaat krijgen, weet je zeker dat je iets geeft waar hij blij van wordt en worden dubbele cadeaus voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *