Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Cadeaus waar ze écht iets aan heeft: lederen accessoires

  • Home
  • blog
lederen accessoires

Of het nu gaat om een cadeau voor een verjaardag, slagen, een jubileum of moederdag, een leren accessoire is vaak een goed presentje. In dit artikel leggen we je uit waarom en geven je keuzetips. 

Waarom leren accessoires?

Luxe

Leer heeft een luxe uitstraling en zit ook nog eens lekkerder van plastic imitaties. Bij deze imitaties zie je vaak dat het item een goedkope structuur of glans heeft. Daarnaast zit een leren riem vaak fijner dan een van kunststof leer, omdat een lederen minder snijdt en enigszins meebeweegt met je lichaam.

Duurzaamheid

Leer is vaak een bijproduct van de bio-industrie. De bio-industrie op zich is niet zo duurzaam, maar het feit dat het dier voor meer wordt gebruikt dan alleen vlees of melk is een efficiënt idee. Bij dieren die niet worden gegeten, is dat dus minder het geval. Hier is sprake van bij slangen en krokodillen. Bovendien is een groot voordeel voor de cadeau-ontvangster dat de producten lang meegaan. 

Keuzetips

Maar wat voor accessoire past bij de gelukkige ontvangster? Allereerst is het belangrijk dat je weet of ze iets nodig heeft. Als ze bijvoorbeeld al een goede portemonnee heeft waar ze ook nog blij mee is, is een nieuwe overbodig. Hiermee dwing je haar ook een keuze te maken tussen de nieuwe en degene die ze al heeft. Laat ze iets los over dat haar portemonnee oud wordt of zelfs stuk is? Schrijf het dan meteen ergens op, zodat je het niet vergeet als ze bijvoorbeeld eenmaal bijna jarig is. Kijk hier voor een groot aanbod damesportemonnees.

Andere voorbeelden ter cadeau-inspiratie zijn riemen, (laptop)tassen, (sleutel)etuis en pasjeshouders. Wees hier ook niet willekeurig in je keuze, maar baseer het op haar wens en stijl. Als ze nooit bruin draagt, geef dan geen bruin item. Bedenk dus wat haar stijl is en kijk als geheugensteuntje bijvoorbeeld op haar social media of andere foto’s die je van haar hebt. 

Kijk voor meer leren producten en inspiratie op Lederwarenwebshop.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *