Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

De belangrijkste make-up producten voor jou

  • Home
  • blog
make-up producten

Voor de ene vrouw is het aanbrengen van make-up een dagelijkse routine, een ander vindt het niets en de volgende vrouw overweegt om het eens te gaan proberen. Behoor jij tot die laatste categorie en wil je weten welke make-up kopen een goede basis geeft? Dit zijn de belangrijkste producten op een rij. Zo zorg jij er op eenvoudige wijze voor dat je er mooi verzorgd bij loopt.

Koop een goede BB cream of foundation

Het begint natuurlijk met jouw gezicht in het geheel. Door het gebruik van een BB cream of foundation verdoezel je oneffenheden in de huid en kun je onnodig glimmen vermijden. Koop een product dat past bij jouw huidtype en kleur. Zorg ook dat deze van goede kwaliteit is, zodat je hem niet of nauwelijks ziet zitten en hem eenvoudig uitsmeert. Dit is een vrij prijzig product, maar geschikt om lange tijd mee te gaan en de absolute basis voor een nette uitstraling.

De beste mascara en oogschaduw

Veel vrouwen gaan vervolgens verder met het opmaken van hun ogen. Oogschaduw is daarbij een belangrijk product, dat beschikbaar is in honderden kleuren en dat je met een kwastje eenvoudig aan brengt. Zo pas je jouw make-up eenvoudig aan, aan de kleuren van jouw outfit. Gebruik oogschaduw dat past bij jouw oogkleur, om hier zo de nadruk op te leggen. Mascara gebruik je om jouw wimpers te verzorgen en het geeft je een open blik. Sommige producten kunnen jouw wimpers optisch langer maken.

Nu breid je jouw make-up verder uit

Dit zijn de belangrijke producten om in huis te halen. Deze vind je bijvoorbeeld bij make-up John van G – een merk dat basisproducten biedt voor een redelijke prijs. Naderhand kun je jouw assortiment uitbreiden met een oogpotlood of eyeliner. Met oogpotlood breng je een mooi randje aan op jouw oog, wat jouw oog make-up helemaal afmaakt. Eyeliner is vloeibaar en ook geschikt voor jouw ooglid. Dat product is beschikbaar in neutrale kleuren zoals zwart en bruin, maar ook in een felgroene tint.

Vergeet ook zeker je lippen niet

Je maakt jouw make-up helemaal af door jouw lippen te verzorging. Dit betekent niet dat je jouw lippen per se een felrode of roze kleur moet geven. Een neutrale lipbalm of lippenstift geeft je een verzorgde uitstraling, zonder de aandacht te trekken. Een mooie lipliner zorgt ervoor dat jij netjes jouw make-up aanbrengt en maakt jouw look compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *