Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

De huid verzorgen na de zon

huid verzorgen na de zon

Op zomerse dagen met warm weer is het heerlijk om een dagje naar het strand te gaan. Of om lekker lui in de tuin te liggen met een goed boek. Natuurlijk is het heerlijk om dan ook nog eens een mooi bruin kleurtje te krijgen. 

Juist als het lekker weer is moet je eraan denken om goed voor je huid te zorgen. Ten eerste wil je dat mooie tintje natuurlijk het liefst zo lang mogelijk houden. Maar zeker mensen met een gevoelige huid willen voorkomen dat ze in de zon verbranden.

Verzorging na het zonnen

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens gehoord dat te veel zonlicht schadelijk is voor de huid. Daarom smeren we ons in als we de zon ingaan. Toch is er iets wat nog belangrijker is dan jezelf insmeren tijdens het zonnen. 

Voor de beste huidverzorging is het juist heel erg belangrijk om juist na het zonnen je huid een beetje extra aandacht te geven. Daarom is het verstandig om elke keer als je lekker hebt genoten van de zon gebruik te maken van aftersun.

Dit zorgt er niet alleen voor dat je huid lekker verkoeling krijgt, maar het verzorgt de huid ook nog eens. Het zorgt er namelijk voor dat de huid gehydrateerd wordt. Je huid zal je er dankbaar voor zijn na een dag in de zon!

Geen geneesmiddel

Vergeet niet om jezelf tijdens het zonnen goed in te smeren. Het is namelijk zo dat aftersun wel heel goed de huid verzorgt, maar het is zeker geen geneesmiddel. Dus ook hier geldt weer dat voorkomen beter is dan genezen.

Doordat de huid beter gehydrateerd wordt blijft deze zacht en soepel. Er zijn speciale crèmes die verkoelende bestanddelen bevatten. Dit voelt heerlijk aan op je huid als je lang in de warme zon hebt gezeten.

Goede producten

Zowel voor als na het zonnen is het van groot belang om te kiezen voor goede producten die van een goede kwaliteit zijn. Kies je ervoor om Medik8 of Skincare te gebruiken dan weet je zeker dat je de beste verzorging hebt voor je huid.

Wil je nog wat extra verkoeling na een dag zonnebaden? Leg dan je aftersun eerst even in de koelkast. Hierdoor zal deze nog frisser aanvoelen op je huid. Zo geniet je optimaal van een warme zomerdag zonder dat je schade toebrengt aan je huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *