Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Dit zijn de beste kerstpakketten van 2021

  • Home
  • blog
Dit zijn de beste kerstpakketten van 2021

Er zijn zoveel verschillende soorten kerstpakketten. Van de standaard doos met borrelhapjes en bedrijfsaandenkens tot een pakketje met schoonheidsproducten.

Je zou bijna niet meer weten wie wat zou moeten krijgen en wanneer je een goed kerstpakket hebt samengesteld.

Wat zit er in een goed kerstpakket?

Sommige werknemers vinden het leuk om lekkere dingen te krijgen voor tijdens de kerstperiode, maar let er dan wel zeker op dat je eten kiest waar de grote meerderheid van houd. Dingen zoals nootjes en borrelhapjes houd bijna iedereen wel van.

Verder zou je nog producten kunnen geven zoals een leuk pakketje van schoonheidsartikelen. Of iets wat je werknemers met hun gezin of familie thuis kunnen doen. Ook vinden werknemers het vaak ook erg leuk om er iets te drinken bij te krijgen. Dan kun je bijvoorbeeld aan een fles wijn denken, maar hier zit extreem veel verschil in voorkeur in per persoon. Dus is het een veiligere optie om iets te kiezen wat iedereen drinkt in de winterperiode zoals koffie, thee en chocolademelk. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om je budget voor een kerstpakket te spenderen aan iets kleiners, maar van iets meer luxe dan het standaard pakket. Nog een leuk cadeautje om in het kerstpakket te stoppen zijn spelletjes die thuis gespeeld kunnen worden. Als je deze tips volgt krijg je een top kerstpakket 2021

Meer ideeën voor een kerst pakket

Meer ideeën voor een kerstpakket zijn bijvoorbeeld een karaoke set als je budget iets hoger is, is dit pakket al beschikbaar vanaf zeventig euro. Of je kunt bijvoorbeeld. Een pakket baseren op het zoveel mogelijk thuis blijven vanwege covid. Het is belangrijk dat het pakket een thema heeft en je daar passende dingen bij kiest. Ook is het een verstandig idee om iets persoonlijks bij de kerstpakketten te doen, bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje kan heel erg gewaardeerd worden.

Wat moet je absoluut niet in een kerstpakket stoppen?

Er zijn een aantal dingen waarmee je rekening zult moeten houden. Namelijk er zullen altijd mensen zijn die bepaalde dingen niet willen of kunnen eten en drinken. Bijvoorbeeld vanwege geloof geen varkensvlees mogen eten. Of door allergie niet tegen nootjes kunnen. Als je werknemers hebt die hier last van hebben, dan moet je daar zeker een beetje rekening mee houden. Stop bijvoorbeeld in het algemeen geen varkensvlees in een kerstpakket en als je echt rekening wilt houden met je werknemers kun je van tevoren vragen of er mensen met allergieën zijn. Dit zullen er waarschijnlijk niet veel zijn, maar het zal wel gewaardeerd worden. Ook willen werknemers geen dingen zoals linnengoed in hun kerstpakket. Handdoeken, servetten en servies worden over het algemeen niet heel erg gewaardeerd. Ook is kaas en lever geen goed idee. Deze snacks worden werknemers meestal ook niet heel erg blij van. Projecteer ook niet jouw eigen cadeau wensen op die van je werknemers. Wat je zou willen krijgen heeft vaak niks te maken met wat goed is voor een kerstpakket en met een kerstpakket hoort iedereen tevreden te zijn. En als laatste stop geen kortingsbonnen in een kerstpakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *