Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Een bedrukte djeep aansteker cadeau doen

  • Home
  • blog
bedrukte djeep aansteker cadeau

De aansteker is een klein apparaatje dat bijna overal in huis te vinden is, maar toch weten de meesten van ons niet hoe ze te gebruiken. Hun doel is het creëren van een vlam, die vervolgens kan worden gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden, waaronder het aansteken van kaarsen, gas-aangedreven kachels, of als een instrument voor het starten van kampvuren. Maar in feite zijn ze niet beperkt tot deze toepassingen – aanstekers hebben vele andere toepassingen!

Aanstekers werken door het gas butaan om te zetten in een kleine, hete vlam, die vervolgens naar de zijkant van de sigaret wordt geleid. Butaan is een kleurloos, reukloos gas dat vaak wordt gebruikt in aanstekers en draagbare fornuizen, en het zit ook in spuitbussen zoals haarlak of slagroom. Het is een koolwaterstof die voorkomt in aardgaslagen en wordt geraffineerd door middel van een proces dat fractionele destillatie wordt genoemd.

De aansteker zelf is een eenvoudig te begrijpen assemblage van een paar basisonderdelen. Aan de onderkant van de aansteker zit een veerklep, en wanneer je die met je duim indrukt, komt het butaangas vrij in de middelste kamer tussen twee metalen platen. Dit ontwerp zorgt voor een constante druk op het gas, dat vervolgens langs een andere klep in het kleine gaatje bovenaan de aansteker stroomt.

Een aansteker van het merk Djeep

Djeep aanstekers zijn een welbekend merk aanstekers. Ze maken aanstekers sinds het midden van de 20e eeuw en ze zijn vandaag de dag nog steeds in productie. Hun aanstekers zijn bekend omdat ze goedkoop, effectief en stijlvol zijn. Hun aanstekers variëren van €2 tot €30 en hoe meer je uitgeeft, hoe mooier de aansteker is. De goedkopere hebben een blauwe vlam en een plastic behuizing met een kunstlederen look. De duurdere varianten hebben een chromen behuizing met een gegraveerd Djeep logo erop en een ander vlak ontwerp. Ze gebruiken allemaal butaan als brandstof voor hun vlam.

Een Djeep aansteker laten bedrukken!

Met Djeep kan je full color logo’s rechtstreeks op jouw aansteker afdrukken. Ze hebben een grote keuze aan kleuren, en op hun website kan je zien hoe ze eruit zullen zien. Je kan alles kiezen, van een eenvoudig logo, tot een afbeelding van jouw bedrijf of product, tot een aangepaste vorm. Als je wilt dat de achterkant van de aansteker ook wordt bedrukt, moet je een extra bedrag betalen, maar de kwaliteit is fantastisch. Het eindproduct is zeer stevig en bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het perfect is voor alle omstandigheden wanneer je een aansteker nodig hebt. Het is een leuk kleinigheidje dat je iemand cadeau kan doen tijdens een speciale gelegenheid. Je kunt hier bedrukte Djeep aanstekers kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *