Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Het unieke cadeau van 2021

Het unieke cadeau van 2021

Stel je dierbare vriendin is jarig. Je hebt al een aantal jaren een relatie met je vriendin, dus je bent al een beetje door de clichés heen. Dat wil zeggen, je hebt al een paar keer sieraden, dagjes weg en kleding gegeven. Wat nu? Je wil iets leuks kopen, maar hoe doe je dat? Heb je al eens gedacht aan bodycasting? Waarschijnlijk niet. Hier vertellen waarom bodycasting het meest unieke cadeau van 2021 is.

Wat is bodycasting?

Maar goed wat is bodycasting dan nu eigenlijk? Met bodycasting wordt er eigenlijk een  mal gemaakt van een bepaald lichaamsdeel, denk bijvoorbeeld aan je hand, je torso of gezicht. Vervolgens wordt er aan de hand van deze mal een beeld gemaakt. Je kan dit beeld van jezelf laten maken, maar je kan het ook samen met je gezin of bijvoorbeeld je vriendin laten maken. Je kan je bodycasten dus eigenlijk voorstellen als het maken van een 3d foto.

De mal is vervolgens op te vullen met allerlei materialen, zodat je het beeld erg persoonlijk kan maken. Het resultaat is dan ook een beeld van jezelf, of jij en je vriendin. Vaak kan ook het beeld zelf nog helemaal gestyled worden naar je eigen wensen.

Waarom bodycasting?

Maar waarom zou je dat nu willen doen? Het geven van bijvoorbeeld een borstbeeld gemaakt aan de hand van bodycasting is natuurlijk een heel persoonlijk iets. Daarnaast is het ook een blijvend iets. Je kan je dus vereeuwigen met je vriendin. Het cadeau blijft altijd mooi.

Wat nog meer? Nouja, het laten maken van een bodycast is ook gewoon een erg leuke ervaring. Je kan er dus echt een leuke dag van maken. Ook heb je zelf erg veel inspraak in het process. Jij bepaald hoe je wil dat het beeld eruit komt te zien, van compositie tot materiaal en afwerking. Je maakt het cadeau dus samen.

Twijfel je nog? Kijk dan eens op internet en laat je inspireren door de projecten van anderen. Er zit gegarandeerd iets bij wat je leuk vindt en waarmee je je vriendin erg kan verrassen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *