Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Je tuin knus maken met een betonnen tuinbank

  • Home
  • blog
beton

Je kunt op een betonnen tuinbank gezellige momenten beleven in de tuin. Een betonnen tuinbank is namelijk stevig, natuurlijk, onderhoudsvrij, betaalbaar en comfortabeler dan je zou denken. Lees hieronder hoe je je tuin knusser kunt maken met een betonnen tuinbank.

Let op de kleuren

Kies de juiste kleuren en maak geweldige kleurcombinaties om je tuin nieuw leven en extra dimensie te geven. Betonnen tuinbanken zijn 100% natuurlijk en brengen dan ook een unieke sfeer met zich mee. Je kunt overigens zelf bepalen of je luxe wilt uitstralen, of juist liever gaat voor een strakke betonnen tuinbank. Tuinbanken zijn in mooie grijstinten en in antraciet verkrijgbaar, zo ogen stoer en modern in iedere tuin! Ook (of juist vooral) in de voortuin komt een betonnen tuinbank schitterend tot zijn recht. Tuinbanken vormen hét ontmoetingspunt met buren en voorbijgangers.

En heb jij pas ‘s avonds zon in de achtertuin? Neem een mooie tuinbank in de voortuin zodat je ook overdag kunt genieten van de zon.

Voeg kussens toe

Je kunt door het toevoegen van sierlijke kussens of dekens je tuin nóg knusser maken. Kussens maken de tuinbank namelijk kleurrijker, comfortabeler en gezelliger en ze zijn in verschillende maten, materiaalsoorten en kleuren te koop om de tuinbank op elke gewenste stijl te decoreren.

Tuinverlichting

Met de juiste tuinverlichting creëer je de ideale sfeer in elke tuin. Tuinverlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten, ontwerpen, kleuren en lichtsterktes waardoor je je tuin gezelliger kunt maken. Ga je liever voor een klassieke uitstraling, plaats dan wat kaarsjes bij de zitplek.

Extra accessories

Beton hoeft helemaal niet saai te zijn. Door extra accessoires te plaatsen naast de betonnen tuinbank tover je je tuin binnen een handomdraai om tot een gezellige en romantische plaats. Denk bij decoratie niet alleen aan een tafeltje, een poef of een vaas, maar ook aan functionele extra’s zoals een buitenkeuken, een haard of een vuurkorf.

Inspiratie opdoen? Bezoek snel www.betonnentuinbank.nl voor een mooi overzicht van de vele bijzondere keuzes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *