Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Jouw personeel verrassen met Sinterklaas? Ga dan voor een chocoladeletter met logo!

  • Home
  • blog
Sinterklaas

Een waardering tonen aan je personeel en je relaties is heel erg belangrijk binnen een organisatie. Geef bijvoorbeeld met de feestdagen een cadeautje aan je personeel voor blijk van waardering. Je collega’s kunnen ook op verschillende locaties werken, maar laat dan bijvoorbeeld het cadeautje thuis bezorgen, zodat iedereen de manier van waardering voelt Een leuk voorbeeld voor bijvoorbeeld sinterklaas is een chocoladeletter met bedrijfslogo. Veel relaties en partners geven ook vaak wat terug als bedankje, want leuke chocolade relatiegeschenken mogen natuurlijk ook niet ontbreken, want die laten het liefst ook zien hoe blij ze zijn met de samenwerking.

Extra stapje

Als jouw personeel een stapje extra zetten voor jou, moet dat natuurlijk ook andersom gebeuren. Je kan dit op heel veel manieren doen, denk aan een complimentje, een leuk personeelsuitje, een goede bonus of bijvoorbeeld een geschenkje. Een leuk geschenkje met de feestdagen is natuurlijk altijd leuk, want zo laat je meerdere keren per jaar waardering blijken aan jouw personeel. Want met pasen kan je bijvoorbeeld een leuke zakje paaseitjes geven en met sinterklaas bijvoorbeeld een leuke chocoladeletter met bedrijfslogo en met kerst zijn ook zat leuke dingen te bedenken. Vergeet uiteraard niet je relaties, want die horen natuurlijk ook leuke chocolade relatiegeschenken te krijgen.

Nog gezelliger maken?

Werk je in een kleinschalig bedrijf en denk je nou ik wil het nog gezelliger maken rondom de feestdagen, dan kan dat natuurlijk altijd. Nodig bijvoorbeeld dan jouw personeel uit voor een gezellig avondje, misschien wel een avondje ergens eten of een leuke borrel. Dit kan uiteraard allemaal rond de feestdagen. En zo kan ook iedereen elkaar fijne feestdagen wensen en komt iedereen ook eens uit de werkgerelateerde sfeer en leer je ook gelijk je collega’s beter kennen, want het kan zo zijn dat veel collega’s thuiswerken en de andere wel op kantoor. Dan is dit zo’n leuke mogelijkheid om elkaar nog eens te zien. En het maakt natuurlijk ook veel leuk om bijvoorbeeld je geschenk, zoals een chocoladeletter met bedrijfslogo met sinterklaas, op zo’n avond persoonlijk te geven. Vergeet ook niet je relaties uit te nodigen voor zo’n avond en geef hen ook de chocolade relatiegeschenken die voor je relaties bedoeld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *