Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Originele fotocadeaus voor hem en haar

  • Home
  • blog
fotocadeaus

Fotolijsten zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Verras je geliefde met een origineel fotocadeau en herbeleef alle leuke momenten samen. Kies je voor een een mok met foto of wil je toch liever iets groter uitpakken? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om je een beetje op weg te helpen, hebben we een handig overzicht gecreëerd. Hieronder vind je een aantal originele fotocadeaus voor hem en haar. 

Een persoonlijk fotoboek

Bij een origineel cadeau denk je al snel aan een fotoboek. Dit is namelijk een van de meest persoonlijke cadeaus die je kunt geven aan een geliefde. Je vult het boek met foto’s van bijzondere momenten en kunt hier vervolgens altijd naar terug kijken. Voordat je aan de slag gaat, moet je kiezen wat voor soort fotoboek je gaat maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er een bepaald thema aan te hangen. Zijn jullie samen op vakantie geweest? Maak dan een speciaal vakantie fotoboek. Daarnaast kun je ook een tijdlijn van foto’s maken. Dit is erg leuk als je al bijvoorbeeld een aantal jaar vriendinnen bent. 

Een digitale fotolijst

Met een digitale fotolijst komen foto’s daadwerkelijk tot leven. Door middel van een diashow worden er verschillende foto’s gepresenteerd en je kunt heel makkelijk nieuwe foto’s in het lijstje toevoegen. Een digitale fotolijst is ideaal als je veel leuke foto’s hebt en het moeilijk vindt om te kiezen. De lijsten komen in verschillende maten en vormen. Kies bijvoorbeeld voor een vierkant of rechthoekig exemplaar. Nu vraag je je misschien af: hoe zet ik foto’s in een digitale fotolijst? De lijst bevat in de meeste gevallen een geheugenkaartje waar je digitale foto’s op kunt zetten. Deze foto’s haal je bijvoorbeeld van je computer of je mobiele telefoon. Ben je op zoek naar een digitale lijst als cadeau? Fotolijsten online biedt een groot assortiment aan lijsten: er is voor ieder wat wils. 

Gepersonaliseerde sokken

Misschien denk je hier niet als eerst aan bij een gepersonaliseerd cadeau, maar sokken zijn tegenwoordig helemaal hip. Wist je dat het mogelijk is om een uniek paar te ontwerpen? Een echt persoonlijk cadeau met een grappige foto van jezelf of iemand anders. Leuk als verjaardagscadeau, maar ook om gewoon zomaar te geven. Kies een leuke foto en voeg een grappig patroon toe op de sok. De sok wordt dan speciaal voor jou gemaakt en naar je opgestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *