Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Waarom onbreekbare wijnglazen niet mogen ontbreken op een feest

  • Home
  • blog
wijnglazen

Een feest is altijd leuk, zeker nu het weer warm genoeg is om buiten na te borrelen. Voordat je het weet is het glas wijn al drie keer bijgevuld, en de rest doet gezellig mee. Er komt altijd een punt op de avond waarop de motorische vaardigheden iets minder worden – en voordat je het weet valt er een wijnglas en staat iedereen voorovergebogen op zoek naar de glasscherven.

Dit is waarom onbreekbare wijnglazen op een feest niet mogen ontbreken. Zelfs als ze vallen kun je er op rekenen dat ze niet breken. Het is handig om mooie glazen heel te houden en bovendien veiliger voor vrienden en familie die lekker door willen feesten. Lees verder en leer hoe handig onbreekbare wijnglazen kunnen zijn.

Onbreekbare wijnglazen zijn veiliger

Vergeleken met hun glazen broeders en zusters, zijn onbreekbare wijnglazen veiliger. Niet langer zal het glas afbreken en iemand snijden. Het laatste wat een leuk feestje nodig heeft is immers een hand vol glas en bloed. Ook zullen ze niet breken wanneer ze vallen. Je hoeft dus niet bang te zijn de ochtend na het feest in een verborgen glasscherf te stappen.

Dit geeft je zelfs de optie om het glas op plekken neer te zetten die voorheen als risicovol worden gezien. Zo kun je avontuurlijk een wijntje drinken aan de rand van een zwembad. Een veelgebruikt materiaal dat in de onbreekbare glazen worden gebruikt is kunststof of Tritan; dit is sterk, licht en ligt goed in de hand.

Het design

De meeste mensen houden van de elegante look van een wijnglas van echt glas. Dus hoe kan een onbreekbaar wijnglas van Tritan of kunststof hieraan tippen? Het design van onbreekbare wijnglazen kan in de stijl van een traditioneel wijnglas. Het verschil tussen beiden is op het eerste oog nauwelijks zichtbaar. Pas als ze op de grond vallen wordt het verschil duidelijk.

Bovendien is de klassieke look niet het enige design van de onbreekbare wijnglazen. Het assortiment is over de jaren heen verrassend snel gegroeid en de keuze is dus gevarieerd. Een onbreekbaar wijnglas kan geheel passen bij jouw smaak – zowel qua stijl als het soort wijn dat je drinkt.

Zijn ze echt onbreekbaar?

Onbreekbare wijnglazen hebben die naam niet per ongeluk gekregen. Het materiaal is gemaakt om tegen een flinke stoot te kunnen. Je kunt ze dus met een gerust hart uitdelen aan de gasten van een feest zonder dat je bang hoeft te zijn voor het geluid van een glas dat kapot valt.

Naast onbreekbaar zijn ze ook herbruikbaar. Onbreekbare wijnglazen van goede kwaliteit kunnen doorgaans gewoon in de vaatwasser en gebruikt worden voor het volgende feestjes. Dit maakt ze ook een aantrekkelijkere optie in vergelijking met traditionele wijnglazen. Onbreekbare wijnglazen zijn handig, veilig en ideaal voor een gezellig feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *