Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Wat te doen met een Tegeltje

Wat te doen met een Tegeltje

Heb je wel eens een tegeltje cadeau gehad of besteld? Dan denk je waarschijnlijk als eerst: het tegeltje hang je op. Logische gedachte natuurlijk, daar is het tegeltje dan ook voor bedoeld. Maar wist je dat je nog veel meer met een tegeltje kan doen? Natuurlijk is het wel belangrijk wanneer je een tegeltje intensief gebruikt er een beschermlaag overheen zit.

HD-tegeltje

Een HD-tegeltje heeft een extra beschermlaagje over de opdruk van het tegeltje. Zo blijft het tegeltje langer mooi en kan deze intensiever gebruikt worden. Ook heeft het tegeltje een extra glanzend laagje waardoor het net iets luxer oogt. Verder wordt de HD-tegel met een hoge kleurintensiteit afgedrukt wat zorgt voor een nog scherpere print. De ideale optie als jij je foto of bedrijfslogo extra scherp wil laten zien. Verder is dit tegeltje gemakkelijk schoon te maken en of in te metselen. Maar wat kun je nu allemaal met een HD-kwaliteit tegeltje doen? 

Tegeltje als onderzetter

Een tegeltje is natuurlijk superleuk om op te hangen, maar je kan deze ook gebruiken als onderzetter. Het is dan wel belangrijk om voor een Tegeltje met beschermlaag te kiezen, anders zal de opdruk kunnen vervagen. De oplossing is: ontwerp een HD-tegeltje. Je kunt het tegeltje dan gebruiken om chocolaatjes op te serveren of andere lekkernijen. Als bedrijf kun je er een logo op drukken en bij binnenkomst van een hal kunnen presenteren of tijdens de koffie. 

Tegeltje als menukaart 

Je ziet menukaarten tegenwoordig in alle soorten en maten. Maar heb je ooit een menukaart op een tegeltje gezien? Een super uniek concept om je bezoekers echt te verrassen. Natuurlijk moet je wel een klein menu hebben. Je kunt er ook voor kiezen je bar assortiment te tonen of de specialiteiten van het restaurant. Natuurlijk is een tegeltje als menukaart ook leuk ter decoratie op festivals of bij foodtrucks. 

Tegeltje als kaart 

Je kent het wel, je krijgt een kaart met een super lieve tekst, maar doet er daarna niks meer mee. Zonde natuurlijk, want de boodschap is ontzettend waardevol. Laat die boodschap bedrukken op een tegeltje in plaats van op een kaart. Het kan natuurlijk ook zijn dat je iemand wilt bedanken, ook dan denk je al snel aan een kaartje. Juist dan is het leuk om iemand echt te verrassen met iets anders. Dus wil je iemand een kaartje sturen, denk eens aan een tegeltje! 

Tegeltje als tegel

Dit klinkt natuurlijk vreemd, maar het is precies zoals het er staat. Metsel je tegeltje in! De HD-tegeltjes zijn hiervoor geschikt. Zo kan je jouw keuken muur, bar, mancave of buitenterras versieren met leuke foto tegeltjes of quote tegeltjes. Wissel dit af met normale tegels en creëer een soort mozaïek. Hoe leuk is het om iedere dag die grappig quote of leuke vakantiefoto’s te zien?

Tegeltje als naambordje

Met een tegeltje als naambordje kan je denken aan een huisnummer met naam of bijvoorbeeld aan een tafelschikking. Allereerst kan je een leuk tegeltje maken met je huisnummer en de namen van de bewoners. Ook is dit superleuk te geven aan iemand die net op zichzelf is gaan wonen. Omdat het tegeltje buiten hangt is extra bescherming altijd goed, zo is het advies om ook in dit geval een HD-tegeltje te kiezen. Waar het HD-tegeltje ook goed geschikt voor is, is tafelschikking. Vier jij je bruiloft, jubileum of groot feest en heb je precies in gedachte wie waar zit? Laat de (familie) namen dan drukken op tegeltjes. Een unieke manier dat ieder zal verrassen. Ook kan je dit tegeltje uiteindelijk meegeven als aandenken van die fantastische dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *