Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Wat zijn de leukste wijnpakketten als cadeau?

  • Home
  • blog
wijnpakketten

Je vriendin is over niet al te lange tijd jarig en jij weet nu al wat je haar wilt geven. Ze is een echte liefhebber van wijn en dikwijls probeert ze een nieuwe soort uit. En dat gaat niet zonder de nodige kennis die ze heeft opgedaan in de zoektocht naar de lekkerste wijnen. Dus aan jou de taak om voor haar verjaardag een heerlijk wijnpakket samen te stellen.

Wat de leukste wijnpakketten zijn om als cadeau te geven? Dat laten we je graag zien in deze blog. Ontdek de verschillende wijnpakketten waarmee jij je vriendin voor haar verjaardag gaat verrassen. Wedden dat ze die wijnsoorten nog niet eerder heeft gehad?

Een rood wijntje om als cadeau te geven

Als een ware sommelier proeft je vriendin zorgvuldig ieder wijntje om weer nieuwe smaken te vinden. En daar help je haar natuurlijk graag bij. Als jullie een avondje afspreken, dan zorgt zij voor de lekkerste wijnen. En nu is het de beurt aan jou. Zoek je een leuk wijnpakket om als cadeau aan haar te geven? Dan vind je het in dit artikel.

Om te beginnen is een goede cabernet sauvignon of een merlot nooit weg. Drinkt je vriendin graag een rood wijntje bij de kaasplank of bij het avondeten? Dan hebben we een leuk wijnpakket om als cadeau te geven: het wijnpakket met Rode Proeverij Favorieten inclusief twee mooie wijnglazen en bijpassende hapjes. In dit pakket zitten drie verschillende flessen smaakvolle rode wijn waar je vriendin samen met jou heerlijk van kan genieten. Een ware proeverij die je thuis organiseert.

Eerder wit of rosé?

Liever een lekker sauvignon blanc aanbreken? Dan hebben we ook een ander leuk wijnpakket dat je als cadeau kunt weggeven: een wijnpakket met Witte Proeverij Favorieten. Ook met dit pakket dat drie flessen wit bevat inclusief twee wijnglazen en lekkere hapjes, kun je een gezellige wijnproeverij aan huis organiseren. En wat dacht je van het wijnpakket met Rosé Proeverij Favorieten, een zorgvuldig samengesteld pakket met drie verschillende roséwijnen die je echt wilt proeven.

Ontdek de verschillende wijnen in het assortiment van DrankUwel, waaronder:

  • Wijnpakket Duits Rhin/Mosel Rood en wit
  • Wijnpakket Frans Sparkling 0.0%
  • Wijnpakket Italia Pergolino Rood, wit en rosé
  • Wijnpakket Italian Bubbels Party
  • Wijnpakket Italian Metodo Classico

De wijnen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat je vriendin nieuwe wijnsmaken proeft. Een perfecte gelegenheid dus om haar wijnkennis uit te breiden. Én een heel leuk cadeau om weg te geven.

De leukste wijnpakketten als cadeau doen? Ga naar DrankUwel!

Waar je je vriendin ook heel goed mee kunt verrassen, is een volledig bierpakket met lekkere en verrassende speciaal biertjes. Lust je vriendin behalve een goed wijntje ook een verfrissend biertje op zijn tijd? Richt dan de avond in met een bierproeverij waarin je verschillende bieren opdient en de smaken op je in laat werken.

Hoe het ook zij, jij vindt het leukste wijnpakket dat je als cadeau weggeeft. Of je nu kiest voor een rood, wit of rosé wijnproefpakket of een pakket dat samengesteld  is uit diverse smaken, jouw vriendin maakt kennis met nieuwe smaken die ze niet eerder heeft geproefd. Een super leuke manier dus om je vriendin te verrassen én om samen een gezellige avond in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *