Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Wil je viraal gaan op Youtube? Hier 3 tips

  • Home
  • blog
Youtube

Een virale video kan het verschil betekenen voor een influencer. Hoe zorg je ervoor dat je video viraal gaat op Youtube? Het is natuurlijk niet makkelijk om viral te gaan op Youtube. Er worden miljoenen video’s per dag geupload, dus hoe maak je die van jou zo speciaal? Hier heb je 3 tips

  1. Vind jouw niche
  2. Youtube views kopen
  3. Youtube abonnees kopen

Met deze drie tips vergroot je de kans dat jouw video viraal gaat heel erg veel. Youtube kijkt namelijk naar hoeveel nieuwe views en abonnees erbij komen bij een nieuwe video voor dat deze aangeraden wordt aan andere users. 

Niche

Er zijn een heleboel influencers en merken actief op Youtube, maar om succesvol te zijn, moet je jouw niche vinden. Als het je niet zo veel uitmaakt, kan je kijken of je iets kan vinden dat andere nog niet doen. Het kan heel moeilijk zijn om te concurreren met al bestaande influencers. Probeer dus zeker niet iemand na te doen, maar ben origineel en vind je niche. Als je eenmaal wat videos hebt geüpload, kan je beginnen met Youtube views kopen en Youtube abonnees kopen. Dat is de beste start, want weet je hoeveel langer het duurt om je Youtube volgers om een natuurlijke manier te laten groeien?

Wat kun je doen om een groot aantal abonnees te krijgen?

Eigenlijk zijn er twee manieren. De eerste is de natuurlijke manier waarbij je jaren originele content moet uploaden in jouw niche. Dit duurt natuurlijk verschrikkelijk lang en succes is niet gegarandeerd. De tweede optie is Youtube abonnees kopen en Youtube views kopen. Om enige kans op overleven te hebben, moet een influencer in staat zijn om hun volgers te blijven inspireren en hun volgers betrokken te houden. Dit kan worden bereikt door hun activiteit op hun Instagram-account te verhogen. Als je eenmaal je niche gevonden hebt en je hebt een vliegende start door je nieuwe volgers en abonnees, dan moet je wel bezig blijven met nieuwe content blijven uploaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *