Bij Liefstevrouw.nl vind je een ruime keuze aan cadeaus voor je geliefde.

Zo betaal je je cadeaus gemakkelijk en snel

  • Home
  • blog
cadeaus

Een creditcard gebruiken om cadeaus te betalen is een slim idee. Betalen met krediet is handig en over het algemeen veiliger dan contant of met je normale rekening. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat je rente moet betalen over je creditcard. In een ideale wereld zouden alle consumenten gebruik kunnen maken van de vele diensten die met creditcards kunnen worden aangeboden. In de echte wereld is dat echter niet zo. Soms is het zelfs voor de meest krediet bewuste consumenten moeilijk om daadwerkelijk een creditcard te verkrijgen. Om een creditcard aan te vragen, moet je vaak gegevens over je inkomen inleveren.

Herinneringen voor je saldo instellen

Als je alles met contant geld betaalt, kan het gemakkelijk zijn om te zien hoeveel je uitgeeft als er geld uit je portemonnee verdwijnt. Herinneringen voor je saldo (een seintje dat aangeeft als je een bepaald bedrag hebt uitgegeven) kunnen helpen om je uitgaven voor je creditcard onder controle te houden. Wanneer je alles met contant geld betaalt, kan het gemakkelijk zijn om te zien hoeveel je uitgeeft wanneer er geld uit je portemonnee verdwijnt. Waarschuwingen voor je saldo kunnen helpen om de uitgaven van je creditcard in de hand te houden. Stel dat je maximaal 100 euro per maand wil uitgeven, dan kan je vaak instellen dat je een seintje krijgt nog voordat de 100 euro is bereikt.

Betaal je creditcard op tijd

Als je je creditcardrekening op tijd betaalt, voorkomt je dat je te laat betaalt en dat er boeterente op je rekening wordt berekend. Om deze reden, hier zijn een aantal grote credit card rentetarieven die je moet weten: Rentetarieven voor de meeste creditcardrekeningen variëren sterk en het is het beste om de rentetarieven van je creditcard regelmatig te controleren. Zo bevatten de tarieven voor een creditcardrekening geen jaarlijks percentage, hoewel ze variëren naargelang de looptijd van de creditcard. De rentevoeten voor een aantal types creditcards zijn aanzienlijk hoger dan de rentevoeten van je lopende rekening. Rood staan is over het algemeen vrij prijzig.

Cadeaus als manier van communiceren

Cadeaus en geschenken zijn een manier om te communiceren en een boodschap te sturen naar de ontvanger van het geschenk. Mensen laten voortdurend hints vallen over wat ze leuk en niet leuk vinden. Als je goed luistert, kun je het perfecte cadeau uitkiezen. Wat zijn jouw persoonlijke sympathieën? Misschien hou je van iets uniekers dan je broer leuk vindt, denk je dat de ontvanger je cadeau van een koffiemok zal waarderen. Zelfs als dat niet het geval is, is het wel leuk als de ontvanger af en toe jouw mooie mok zal gebruiken en nog wel eens aan je terugdenkt. 

Unieke cadeaus geven

De hobby’s van je vrienden en familieleden kunnen je ook in de juiste richting sturen bij het vinden van het perfecte cadeau. Houden ze van wijn? Dan kun je vast wel een mooie fles van hun favoriete wijn met een wijnglas vinden. Sommige specifieke wijn komt zelfs met een interessant verhaal. Het is zo’n fles die je als souvenir kunt kopen, maar die ook een speciaal plekje heeft in het hart van je vrienden en familie. Unieke cadeaus die je zelf maakt zijn vooral betekenisvol omdat ze je geliefde laten zien dat je je tijd en energie hebt gebruikt om iets leuks voor hem of haar te kopen. Er zijn tal van manieren om dit te doen, waaronder het maken van een handgemaakte fotocollage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *